Bredband och telefon via Bredbandsbolaget

Brf Brunkebergsgården har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget som ger de boende tillgång till bredband med 10 Mbit/s i nedladdning och 1 Mbit/s i uppladdning samt bredbandstelefoni. Detta ingår i månadshyran/ avgiften. Samtalskostnader på telefoni tillkommer för den boende. Om man vill ha högre hastighet på sitt bredband kan man kontakta bredbandsbolagets kundtjänst, alla extra kostnader för individuella uppgraderingar av bredband och telefonitjänster utöver det som ovan nämnts tillkommer för den boende.

För att ta del av detta kan man ringa Bredbandsbolagets Kundservice på 0770-777 000 och uppge man bor i brf. Brunkebergsgården och vill ta del av gruppanslutningsavtalet.

Kostnaden för att ta del av detta gruppanslutningsavtal är 495 kr för Bredband och 275 kr för Telefoni. Bredbandsbolaget lånar ut en bredbandsrouter kostnadsfritt, fraktkostnad på 96 kr faktureras vid beställning, routern har fast och trådlöst internet samt telefonuttag.

För mer information kontakta
Ring Bredbandsbolagets Kundservice 0770-777 000 öppettider alla dagar 8:00-22:00
Maila kundarende@bredband.com för kundserviceärenden eller supportarende@bredband.com för support. Eller besök www.bredbandsbolaget.se